Mijn kernwaarden

Creativiteit

Ik ben al heel mijn leven creatief bezig op verschillende vlakken. Hoe heerlijk is het dan om deze lijn ook in mijn beroep te kunnen doortrekken. Creativiteit met een hoekje af. Ik kan heel goed in the box denken, out the box denken en meedenken! 

Originaliteit

Ik houd van kunst en inspirerende illustraties. Maar deze zijn enkel ter inspiratie. Net zoals ik zelf niet graag gekopiëerd word, zal ik geen andere illustraties kopiëren. Mijn illustraties zijn origineel en uniek. 

Duurzaamheid

Duurzaamheid vind ik belangrijk. Zonnepanelen zorgen voor een kleinere voetafdruk. Ik heb een ecologische lijn met extra duurzame kaartjes. Alle kaartjes worden gedrukt op papier met een ecologisch label. Ik werk samen met verschillende drukkerijen. Elke drukkerij heeft wel zijn eigen voordelen naar duurzaamheid toe: bomen planten, co2 - neutraal, lokale drukkerij (vervoer).

Vertrouwen

Ik sta voor vertrouwen en eerlijkheid. Dit vertrekt bij mij vanuit een heldere en eerlijke communicatie.

Vriendelijk

Zacht en vriendelijk. Bij mij word je steeds geholpen met een glimlach. Je kan met al je vragen bij mij terecht.

Kleurrijk

Kleurrijk, ook al is het zwart-wit! Ontdek mijn kleurrijke ontwerpen!


Mijn missie, mijn belofte

Mijn missie is om jou te laten stralen met een sprankelend, origineel, duurzaam en functioneel ontwerp. Door eerst goed naar je te luisteren ga ik daarna jouw verhaal, ideeën en wensen visueel weergeven.

Mijn visie, mijn droom

Mijn droom is om mijn klanten blij te maken met een ontwerp waarmee ze kunnen uitpakken.