Dank je wel!

Dank je wel aan al mijn klanten voor hun vertrouwen in mij en in Knick Knack Design. Dank je wel aan Starterslabo Antwerpen omdat ik anderhalf jaar heb mogen experimenteren met het ondernemen en Knick Knack Design kon uitbouwen. Ik heb hier enorm veel van geleerd en dat neem ik mee voor de toekomst.

Vanaf 23 juli 2023 ga ik op zoek naar een nieuw avontuur. Welk avontuur is voor mij op dit moment nog een vraagteken. Heb je in jouw bedrijf nog een leuke, vriendelijke ontwerper of nodig, bekijk dan zeker hier mijn online portfolio en neem contact met mij op.

 

Portfolio

Ik heb enkele jaren als grafisch ontwerper in een drukkerij gewerkt. Daar heb ik verschillende producten mogen ontwerpen en vormgeven. Denk hierbij buiten het gelegenheidsdrukwerk bijvoorbeeld ook voor de grafische vormgeving aan diverse naamkaartjes, cadeaubonnen, klantenkaarten, bureauleggers, briefpapier, affiches, enveloppen, satijnetiketten, stickers, flyers, beachflags, menukaarten, notaboekjes, advertenties, placemats, folders, drieluiken en brochures.

Ondertussen breidt mijn eigen portfolio grafische vormgeving zich ook stilaan uit.

 

Visitekaartjes

Kaartjes gedrukt op 350 g offset. Dit geeft het kaartje een leuke matte uitstraling.

Stoepbord met affiche

Promotiebord met opvallende kleuren.

Logo

Strak en kleurrijk logo.  

Hoesje smartphone 

Speelse illustratie. Ik zag 2 beren...

Afsprakenkaartje 

Een afsprakenkaartje van MIND Food & Health Coaching, gedrukt op offset papier zodat het gemakkelijk beschrijfbaar is. 

Maak zeker een afspraak bij Nathalie. Zij is een hele fijne dame en je kan bij haar terecht voor sportvoeding, gezonde voeding, motivatie coaching of orthomoleculaire therapie.

Visitekaartje

Visitekaartje met een QR code die je naar de website van MIND Food & Health Coaching brengt. 

Nieuwsgierig? Neem zeker maar eens een kijkje op de website van Nathalie als je op zoek bent naar iemand die je wil helpen bij het vinden van een gezonde levensstijl: https://mindcoaching.be/ 

Logo

Iris was op zoek naar een logo met leuke kleuren en ronde vormen. Het werd uiteindelijk een logo in de vorm van een tekstballon.

Is Nederlands niet je moedertaal of heb je werknemers die nog wat extra lessen Nederlands kunnen gebruiken, dan kan je bij Iris van TaleNT2 Coaching terecht.

Postkaart

Voor Starterslabo mocht ik voor de dag van de ondernemer deze leuke postkaart ontwerpen.

Starterslabo helpt kandidaat ondernemers bij hun eerste stappen in de ondernemerswereld. Hier test je uit of je ondernemersidee kans op succes heeft.

Logo Snooker Buckingham vzw

Het logo van Snooker Buckingham was aan vernieuwing toe. Het logo is speciaal ontworpen in twee kleuren zodat het geweven kon worden op een badge om op kledij te bevestigen.  Zin om eens te gaan snookeren in Mol, bekijk zeker hun website voor meer info. https://www.buckingham.be/

Flyer

Vierkante flyer, gedrukt op het duurzame PaperWise papier.  Deze flyer geeft wat meer info over Knick Knack Design. Kom je deze flyer ergens tegen, neem hem gerust gratis mee.