Groothandel wenskaarten

Word een Knick Knack Design verkooppunt!

Heb jij een winkel, een online webshop, een marktkraam, een conceptstore of zelfs een koffiebar en denk je dat de wenskaarten van Knick knack Design helemaal in jullie concept passen?
Tof, laten we samenwerken! Neem vrijblijvend contact op via marjolein@knickknackdesign.be voor meer informatie of meld je aan door op onderstaande knop te klikken. Vul daarna het formulier in. Ik bekijk je aanvraag en daarna ontvang je al snel de inloggegevens van de groothandel webshop. Daar kan je inloggen en vrijblijvend een kijkje nemen en eventueel een bestelling plaatsen. Heb je nog geen inlogcode, dan kan je de kaarten al wel een keer bekijken in de gewone webshop.

Waarom zou je kiezen voor wenskaarten van Knick Knack Design?

 • Deze kaarten zijn een duurzame keuze. Ze worden gedrukt op PaperWise natural, een duurzaam papier gemaakt van plantenresten. De milieu impact van PaperWise ligt 47% lager dan van papier van bomen en 29% lager dan gerecycleerd papier. Het papier is co2-neutraal. Knick Knack Design engageert zich om voor elke verkochte kaart 5 cent te doneren aan het planten van bomen.
 • Elke kaart heeft een eigen uniek ontwerp en is gemaakt op een tekentablet, met de computer of met de hand.
 • Een uitstekende en persoonlijke service naast de webshop. Met vragen of problemen bij een bestelling en/of levering kan je steeds bij Knick Knack Design terecht en wordt er gezocht naar een oplossing.
 • Je kan de kaarten verder verkopen met een fijne winstmarge.
 • Al de kaarten zijn verkrijgbaar met hoeveelheidskortingen.

Ook bij de wholesale bestellingen blijft duurzaamheid belangrijk!

Ik verkies duurzaamheid bij de bestelling, het drukproces en de verzending. Jij ook?
Er is steeds een beperkte voorraad aanwezig. Indien al de bestelde kaarten voorradig zijn, dan zullen ze na bestelling zo snel mogelijk verzonden worden. Indien ik de bestelde kaarten niet in voorraad heb, dan krijg je van mij nog een mailtje en worden alle bestellingen die voor maandagmiddag 12 uur bij Knick Knack Design binnenkomen, gebundeld en doorgestuurd naar de drukkerij. Ik zal dan op woensdag of donderdag de gedrukte kaarten klaar maken voor verzending. 1 tot 2 werkdagen later mag je dan de bestelling verwachten. Kan ik dit garanderen? Ik ben helaas ook afhankelijk van het drukproces en de verzending. Bestel daarom steeds tijdig je nieuwe kaarten. Heb je toch heel dringend nieuwe kaarten nodig, neem dan telefonisch contact op en dan wordt er gekeken wat de mogelijkheden zijn.

Heb je niet gevonden wat je zocht of heb je speciale wensen?

Ben je op zoek naar een ander formaat, een kaart voor een andere gelegenheid, een speciale mix van verschillende kaarten, ... Laat me zeker weten waar je naar op zoek bent en ik bekijk de mogelijkheden. Wil je een ontwerp van Knick knack Design op je eigen producten gebruiken, heb je gepersonaliseerde kaarten met een logo nodig of wil je op een andere manier een samenwerkingsverband aangaan, stuur een mailtje met je vraag of voorstel of boek een afspraak.

Ben je een vereniging of een school en wil je een kaartenverkoop organiseren?

Ook scholen en verenigingen kunnen gebruiken maken van de groothandelprijzen. Stuur hiervoor een mailtje naar marjolein@knickknackdesign.be voor meer info.

Voorwaarden resellers

 • De producten van Knick Knack Design mogen enkel in je eigen winkel(s), in je eigen standplaats op marktjes of in je eigen webshop verkocht worden.
 • De kaarten worden in deze webshop steeds per set van 5, 10 of 20 verkocht. Er is geen minimumafname, maar het kan voordeliger zijn om de verzendkosten te vermijden door een bestelling van 60 euro te plaatsen.
 • Om de producten van Knick Knack Design te promoten of te verkopen, mag het fotomateriaal van Knick Knack Design (website) gebruikt worden door resellers. Hier zijn echter wel enkele voorwaarden aan verbonden. Je mag de foto’s enkel gebruiken op je eigen website of in sociale media. In de bijhorende productomschrijving wordt steeds een vermelding naar Knick Knack Design geplaatst, op sociale media wordt steeds de bijhorende hastag #knickknackdesign geplaatst. De foto’s mogen enkel voor promotie en verkoop van de producten gebruikt worden. De foto’s en illustraties van Knick Knack Design vallen onder de copyright wetgeving en mogen niet op een andere manier gebruikt worden.
 • Vermeld steeds Knick Knack Design als je producten of productfoto’s online plaatst.
 • Knick Knack Design hanteert een adviesprijs om de kaarten opnieuw te verkopen. Het is niet verplicht, maar wel aangeraden om deze verkoopprijs te gebruiken. De juiste adviesprijs is wel verplicht om te melden als je de kaarten met korting verkoopt. Je mag in dit geval geen hogere prijs vermelden.
 • Het is voor jou geen probleem dat de wholesale producten binnen de 2 tot 8 werkdagen verzonden worden afhankelijk van voorraad en/of het moment van bestelling. Bestellingen die op maandag voor 12 uur binnen zijn, worden diezelfde week nog verzonden. Bestellingen later in de week worden de week nadien verzonden. Een volledige bestelling in voorraad word zo snel mogelijk verzonden. Toch iets dringend nodig, neem contact op met Knick Knack Design.